keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Villatakki Jadesta?

Lielahden Lankamaailman neulemiitissä ystävälliset kanssaneulojat lähes pakottivat (!) ostamaan 20 kerää tummanruskeaa Jadea. Ja mikäs siinä, heti alkoi silmissä vilkkua palmikkoinen, pitkä neuletakki.

Mutta mistä ohjeesta sen tekisin? Must-have -kriteereinä ovat oikeastaan vain top-down ja sopiva mitoitus. Nice-to-have -kriteereinä ovat A-linjaisuus, palmikkoa ja/tai pitsiä sekä takana että edessä, sekä mahdollisuus omiin muotoiluihin kurvien kohdalla. Haluan pitkät hihat ja melko pitkän takin, mutta niitä pystyy säätämään melkein malliin kuin malliin.

Tänään Raveen ilmiintyi Ink, joka ilkikurisesti kiilasi heti jonon kärkeen. Se täyttää monet kriteerit, mutta ohje on Jadea ohuemmalle langalle (mikä tosin sekään ei ole suuri ongelma). Elisbeth on ihana (vaikka onkin bottom-up), ja varmasti neulon sen vielä joskus, mutta nyt tekisi mieleni pitkähihaista. Ardelisekin on hyvä, varsinkin jos hihoihin ja taakse keskelle lisäisi tuota etureunojen pitsineuletta. Atelier on yksinkertaisuudessaan kaunis sekin. Estelle on siitä hyvä, että siitä on ohje valmiina. Leaving on jonottanut pitkään, mutta se on harmillisesti bottom-up.

Summa summarum? Inkille on vaikea löytää hyvää haastajaa! Vai onko sinulla muita ehdotuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti